Laboratorul interactiv de idei civice

Ești adolescent și vrei să înveți despre comportamentul civic? Vrei să înțelegi mai bine rolul fiecărui actor pe scena democratică și juridică actuală? Sau poate vrei să faci parte din clubul celor care vor să-și dezvolte competenţele civice și angajamentul de participare democratică activă în cadrul societăţii?

Te invităm să te alături ”Laboratorului interactiv de idei civice” unde, timp de 10 săptămâni, în fiecare joi de la ora 17.30 la 18.30 vei învăța despre cum comportamentul civic se formează prin instruire, informare și efort permanent. Vom experimenta împreună democraţia modernă care se bazează pe participare şi competiție și, de aceea, vom forma cetăţeni educaţi care să o susţină prin implicarea în spaţiul public şi care să manifeste un comportament civic adecvat.

Pentru că o societate cu cetățeni informați determină o democrație puternică, Iulian Berbece, consilier juridic în cadrul Tehnoplus Exim S.R.L. și asistent-avocat, în parteneriat cu Fundația CAESAR România și Biblioteca Județeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează astfel de cursuri de aprofundare a cunoștințelor civice și juridice pentru elevii de liceu.

Cursurile vor avea loc la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene Vrancea, strada Maior Gheorghe Sava, nr. 4, spațiul recent amenajat ca și cuib al Cetățenilor activi și al democrației pe care ne-o dorim cu toții.

Înscrierile se fac completând formularul online, în limita a 15 locuri, în ordinea înscrierii. Informații suplimentare pot fi oferite de Iulian Berbece, trainerul acestui curs, la telefonul: 0762358444

Vă așteptăm cu drag!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email