Comunicat de presă Jandarmeria Vrancea
La sfârşitul acestei săptămâni în municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în Sala Polivalentă din localitate, vor avea loc în zilele de sâmbătă 09 martie şi duminică 10 martie începând cu ora 15.00, mai multe partide de handbal masculin în cadrul competiţiei Final Four Cupa României.

În cadrul acestei competiţii se vor întrece echipele CSM Politehnica Timişoara, CSM Focşani 2007, CS Dinamo Bucureşti şi CS Steaua Bucureşti, competiţie la care sunt aşteptaţi un număr mare de spectatori.

De reţinut faptul că iubitorii handbalului îşi pot urmări echipele favorite și de pe un ecran video amplasat în Piaţa Unirii, în cele două zile de competiţie, începând cu ora 15.00.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, va asigura în sistem integrat, măsurile specifice de protecţie a participanţilor pe durata partidelor de handbal în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Vrancea şi Poliţia Locală a municipiului Focşani.

RECOMANDĂM SPECTATORILOR
Pentru evitarea disconfortului şi aglomerărilor de persoane, este de preferat ca prezentarea la punctele de acces să se facă în timp util ţinând cont de ora la care sunt programate partidele şi perioada de timp necesară parcurgerii măsurilor preventive preliminare.

Pentru buna desfăşurare a competiţiei spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul locului de desfăşurare a meciurilor de handbal.
Copiii minori, pentru a li se permite accesul in tribună, au obligaţia de a prezenta documentele de acces.

La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, spectatorii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi actele de identitate, şi după caz materialele de recuzită vizuală pentru evenimentul sportiv aflate asupra lor.

Sunt interzise: accesul persoanelor cărora le-a fost interzisă intrarea la asemenea genuri de manifestări, al persoanelor care se află în stare vădită de ebrietate sau se află, în mod evident, sub influenţa substanţelor halucinogene, al persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru şocuri electrice, substanţe toxice, halucinogene, iritant lacrimogene ori paralizante, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale, şişuri, castete ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere ori lovire, precum şi al persoanelor care au asupra lor mijloace de publicitate vizuală prin care se transmit mesaje cu conţinut obscen sau care incită la denigrarea ţării, la xenofobie, la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, indiferent pe ce suport ar fi inscripţionate.

Pentru noi este important să înţelegeţi faptul că vom fi prezenţi pentru siguranţa dumneavoastră şi cu această ocazie mulţumim spectatorilor pentru modul civilizat în care au înţeles să se bucure de sportul favorit până acum şi pentru încrederea cu care au apelat la noi de fiecare dată când a fost necesar.

Relaţii Publice
Plutonier Mormenchi Alexandru tel. 0749034562
Plutonier adjutant Sima Florin tel. 0756139568

Articole relaționate