Buna ziua tuturor oamenilor de bine,cu suflet mare!
 
Sunt dr. Taban Laurentiu, medic în Spitalul Judetean de Urgenta “Sf Pantelimon” Focșani si președintele Asociației cu același nume. În numele spitalului mă adresez dumneavoastră în calitate de om al comunității, al familiei noastre mari.
 
Actualitatea este tulbure și cu siguranță va fi și mai tulbure.
 
Analizând situația internațională, unde țările cu putere financiară si logistică sunt depasite deja, înțelegem că este o chestiune de timp până cand această boală ne va sufoca si pe noi.
 
Suntem sinceri în a recunoaște că nu avem resurse suficiente pentru a gestiona această furtună și nici experiența în timp de criză, dar vom sta în linia întâi, în picioare, cât putem.
 
Vă rugăm să ne sprijiniti, avem nevoie de ajutorul vostru!
 
Suntem deschiși către orice formă de ajutor, însemnând donații de materiale sanitare ( măști medicale,combinezoane medicale, vizete, ochelari,biocide,etc) sau bani pentru a le putea achiziționa. În aceste momente și în cele ce vor veni solidaritatea va fi determinantă pentru noi toți.
 
Date bancare: RO92RZBR0000 0600 1679 1959 , Banca Reiffeisen , CUI 33213390.
Multumim si Dumnezeu sa ne ajute pe toti !”
 
Dr Taban Laurentiu,
Președinte “Asociația “Sf Pantelimon” Focșani
 
Foto: Ziarul de Vrancea
Text: Spitalul Judetean de Urgenta “Sf. Pantelimon” Focsani”

Articole relaționate

ORDONANȚA MILITARĂ nr. 6 din 30.03.2020

ORDONANȚA MILITARĂ nr. 6 din 30.03.2020 privind instituirea măsurii de carantinare asupra municipiului Suceava, a unor comune din zona limitrofă, precum și