NomasVello Focșani a împlinit 1 an de existență

Lenuta Sacalus, manager Nomasvello Focsani

Salonul de infrumusetare Nomasvello Focsani

Pe 26 Octombrie 2020 centrul premium de infrumusetare Nomasvello din Focsani a implinit un an de existenta. Cu ocazia acestui eveniment, i-am luat un interviu managerului de salon, doamna Lenuta Sacalus.

1. Cum ati aflat de business-ul No+Vello si de ce ati ales o franciza?
Am aflat despre business-ul No+Vello din Social Media. Am ales o franciza, deoarece franciza este o strategie de afaceri folosita in intreaga lume iar francizatul activeaza cu succes ceea ce reprezinta un rezultat mai bun decat in cazul antreprenorilor care isi incep propria afacere de la 0.

2. Ce credeti ca diferentiaza aceasta afacere fata de altele similare? Care credeti ca este secretul brandului No+Vello?
Modelul de afacere, renumele, un concept unic, garantia ca te scapa de pilozitatea nedorita, preturile extrem de avantajoase cat si faptul ca este un centru unisex.

3. Care a fost cea mai mare realizare a dvs de pana acum?
Feedback-ul pozitiv primit de la cliente in urma tratamentelor efectuate atat ca si Epilare Definitiv Progresiva LASER&IPL care trateaza pilozitatea si foliculita cat si tratamente cosmetice (rejuvenare, curatare faciala, anti-imbatranire, anti-rid, anti-pete si anti-acnee). Asadar, crearea unei comunitati Nomasvello in Focsani este cea mai mare bucurie a mea legata de acest antreprenoriat in frumusete.

Epilare Definitiva cu Laser si IPL si Tratamente Faciale in Focsani


4. Care a fost cel mai dificil moment de pana acum si cum l-ati gestionat?

Perioada de lockdown cauzata de epidemia de Coronavirus. Am gestionat acest moment cu foarte multa rabdare si optimism promovand serviciile si produsele No+Vello pe Social Media.

5. Ce ati invatat dupa primul an de activitate?

Sa oferi mereu doar ceea ce ai vrea sa primesti si tinand cont ca frumusetea este definita ca un aspect care aduce bucurie, fericire, incredere si respect de sine oricarei persoane dorim sa oferim frumusete tuturor clientelor/clientilor care ne calca pragul.

Lenuta Sacalus, manager Nomasvello Focsani


6. Ce planuri de dezvoltare aveti in continuare?

Cresterea notorietatii in randul vrancenilor si de ce nu deschiderea unui al doilea centru.

7. Ce calitati trebuie sa aiba un antreprenor in frumusete?

Pasionat in primul rand de beauty, preocupat de aspectul fizic si de imaginea pe care o proiecteaza celor din jur care are ca si principal obiectiv pastrarea si mentinerea increderii in tot ceea ce este frumos.

8. Ce tratamente prefera focsanenii? Aveti si domni care frecventeaza salonul?

Toate serviciile noastre se bucura de succes insa cu prioritate cele care ii ajuta cu problema pilozitatii excesive si foliculita. Daca ar fi sa punem acest lucru in procente, doamnele sunt principalele beneficiare cu un procent covarsitor de 70 % si 30 % sunt barbatii vranceni care aleg serviciile profesionale No+Vello de ingrijire corporala si curatare faciala Proskin.

9. Cum ati celebrat primul an de existenta in vreme de pandemie?

Impreuna cu clientele noastre care ne-au ramas alaturi indiferent de obstacolele intampinate degustand o prajitura si un pahar de sampanie.

10. Aveti un citat preferat care va ghideaza activitatea si care va asigura optimismul si puterea de munca?
“Viitorul apartine celor ce cred in frumusetea viselor lor”- Eleanor Roosevelt.

Centrul este situate pe strada Mihail Kogalniceanu nr.3, in cladirea Tiriac Asigurari.
Clientii interesati de servicii se pot programa la telefon 0731 888 168 sau pe e-mail: focsani@nomasvello.ro.

Felicitam si noi echipa Nomasvello Focsani pentru primul an petrecut in reteaua No+Vello si pentru un centru frumos si elegant, in care te simti cu adevarat rasfatat!

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email