Ofertă angajare operator de date

VALIDSOFTWARE SRL, cu o vechime de 11 ani în piața IT, este în căutarea unui Operator de Date dedicat pentru a se alătura echipei sale. Suntem specializați în crearea de site-uri de prezentare și magazine online, mentenanță tehnică pentru website-uri, dezvoltarea de aplicații web personalizate și service software pentru calculatoare.

Acest post este deschis pentru viitorii absolvenți de liceu, promoția 2023, specializați în domeniul Matematică-Informatică sau cu foarte pasionați de acest domeniu. Candidatul ideal ar trebui să fie punctual, serios, loial și consecvent. Nu se cere experiență în domeniu, deoarece vom oferi toată instruirea necesară.

În rolul de Operator de Date, veți fi responsabil pentru introducerea, verificarea și actualizarea informațiilor în sistemele noastre informatice. Alte responsabilități pot include gestionarea bazelor de date, rezolvarea problemelor tehnice minore și asigurarea acurateței informațiilor.

Dacă ești pasionat de tehnologie și dorești să îți lansezi cariera într-un mediu dinamic și de susținere, te invităm să aplici pentru acest post unic disponibil.

Pentru a aplica, vă rugăm să accesați următorul link: https://validsoftware.ro/operator-de-date/

Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email