Ofertă angajare personal pentru atelier montare de parbrize în Focșani

Ofertă angajare personal pentru atelier montare de parbrize în Focșani

Adas AutoGlass Focșani angajează personal dedicat (atât bărbați, cât și femei) pentru a se alătura echipei noastre din atelierul de montare a parbrizelor, situat pe Calea Moldovei nr. 25 (vis-a-vis de Metale International).

Dacă sunteți interesați să vă alăturați echipei noastre, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0722 294 964 pentru a afla mai multe detalii despre oportunitățile de angajare.

Adas AutoGlass Focșani se distinge prin calitatea superioară a serviciilor oferite pentru parbrize, lunete și geamuri laterale. Experții noștri sunt pregătiți să răspundă oricărei nevoi a autoturismului dumneavoastră, oferind reparații și înlocuiri de parbrize în Focșani, precum și calibrare pentru sistemele ADAS. Ne angajăm în a oferi servicii rapide și eficiente, cu o deosebită atenție la detalii. Vă așteptăm în atelierul nostru de pe Calea Moldovei nr. 25, Focșani, Vrancea, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0763 100 500. Alegeți Adas AutoGlass Focșani pentru servicii auto de excepție!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email