Ofertă angajare vânzătoare pentru magazin cu specific italian

Magazinul Supermarket Italian din Focșani caută o Vânzătoare dedicată și orientată spre clienți pentru a se alătura echipei sale.

Responsabilitățile tale vor include gestionarea tranzacțiilor cu clienții în numerar și electronic, menținerea curățeniei și organizării în magazin, precum și satisfacerea cerințelor clienților.

Beneficiile pentru acest post includ bonuri de masă și un salariu motivant, reflectând calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim.

Dacă ești o persoană deschisă și dornică să lucreze într-un mediu dinamic, te așteptăm să te alături echipei noastre!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0744 430 244.

Despre noi
Magazinul Italian SuperMarketItalian.ro a luat naștere în anul 2017, când ne-am dorit ca produsele italiene, de calitate, să ajungă în casele cât mai multor iubitori ai stilului de viață italian. Ne bucurăm să aducem brand-uri italiene, atât de cunoscute peste hotare, cât și în România, direct din țara de origine, astfel calitatea produselor noastre este 100% italiană. Eficiența dovedită a produselor italiene pentru curățenia casei, precum și dorința de a folosi produse de îngrijire personală de calitate sunt doar câteva dintre motivele pentru a cumpăra de la noi.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email