Ofertă cazare Lepșa Casa Tisaru

Pe drumul dintre Focșani și Brașov, puțin mai sus de Cascada Putnei, în chiar inima rezervației naturale, se află Casa Tisaru, probabil una din cele mai frumoase pensiuni din România. Pensiunea noastră a fost laureată cu Marele Premiu pentru Tradiție Locală în cadrul Concursului Margareta de Aur 2008 și cu Premiul II la Concursul Margareta de Aur în 2004 și 2006. Proiectul pensiunii a fost laureat cu Premiul de Debut la Bienala de Arhitectură în 2002.

Casa Tisaru vă oferă toate condițiile pentru a petrece o vacanță de neuitat, un weekend sau o sesiune de team building, toate acestea într-o atmosferă rustică și relaxantă.

Vă oferim 34 locuri de cazare în 15 camere spațioase, cu băi proprii, cu încălzire centrală și apă caldă, televiziune prin cablu.

Puteți servi o mâncare tradițională românească: preparate la gratar, sarmale, tochitură, pastramă de oaie, ardei umpluți, zacuscă, ciuperci cu smântâna, plăcinte poale în brâu, papanași moldovenești și multe altele.

Dispunem de o sală de sport cu saună finlandeză, masă de tenis care împreună cu terenul de tenis de câmp creează condiții pentru petrecerea timpului într-un mod plăcut și reconfortant.

Pentru mai multe detalii și rezervări ne puteți contacta la:

  • Telefon: 0737 811 816 (Oana Solomon) / 0758 252 533 (Mihaela Solomon)
  • Email: rezervari@casa-tisaru.ro
  • Website: www.casa-tisaru.ro
  • Localizare: dinspre Focșani spre Tg. Secuiesc, la km 74, la 12 km după Tulnici, 1500m după tunel, se urmărește ieșirea de pe DN peste produl pe cartea stângă. După pod, la stânga, paralele cu râul, 800m până la pensiune.
Facebook
WhatsApp
Twitter
Email
Vrei ca locația ta de cazare să fie prezentă aici?
Promovăm gratuit ofertele de cazare din județul Vrancea!