Organizația Civică Vrancea organizează Expoziția Foto „Orele de Istorie Vrânceană”

În cadrul orelor de istorie vrânceană desfășurate de „Organizația Civică Vrancea” am aflat povești demult uitate ale Focșaniului și ale județului nostru. Duminică de duminică ne-am întâlnit, am ascultat informații prețioase de la ghidul nostru istoric, Florin Sima, despre cele mai faimoase clădiri din târgul Focșaniului, despre personalitățile autohtone, comunitățile evreiești și armene, precum și despre influența pe care au exercitat-o asupra urbei noastre. De asemenea, ne-am deplasat la Doaga, la Mausoleele Eroilor din Mărășești, Mărăști și Soveja.


În urma acestor ore un pic mai altfel de istorie, au fost realizate numeroase fotografii, în consecință ne-am hotărât să organizăm o expoziție foto cu scopul de a arăta și celorlați tot ceea ce ne-a emoționat vizual sau ne-a captat atenția. Bineînțeles că nu lipsesc fotografiile de grup ale clubului nostru de istorie.

„Organizația Civică Vrancea”, în parteneriat cu „Muzeul Vrancei”, comunitatea online invrancea.ro, „Ziarul de Vrancea” și „Ziarul Emigrantul” vă invită să participați la evenimentul fotografic „Orele de Istorie Vrânceană” care va avea loc în perioada 18-22 mai 2018, la „Muzeul Unirii” din Focșani, de pe Strada Republicii, nr. 30.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email