Piese Schimb Centrale Termice de la peste 30 producători

piese schimb centrale termice Motan
Piese Schimb Centrale Termice
Piese Schimb Centrale Termice

Magazin piese schimb centrale termice

Sezonul de încălzire se apropie de sfârșit, dar asta nu înseamnă că trebuie să încetați să vă mai îngrijiți de casa dumneavoastră. Una dintre cele mai importante părți ale casei dvs. este sistemul de încălzire. De aceea, ar trebui să vă asigurați că aveți piesele potrivite pentru sistemul dvs. de încălzire. Centralele termice pot fi o investiție excelentă, dar pot fi și o sursă de frustrare. 

O centrală termică de perete, cunoscută și sub denumirea de centrală termică murală sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau într-o nișă puțin adâncă din perete, destinat producerii de agent termic necesar încălzirii și a apei calde de consum pentru o locuință individuală. Dacă aceste cazane sunt destinate numai producerii de apă caldă de consum li se spune boilere. Combustibilul folosit este de obicei gazul natural, dar există construcții care utilizează combustibil lichid (GPL). Pot fi cu cameră de ardere deschisă sau închisă (etanșă). În ultimul timp sunt realizate sub forma cazanelor cu condensare, care au performanțe superioare. Prepararea apei calde de consum se poate face în momentul cererii (instantaneu), sau în prealabil (cu acumulare). De obicei sunt montate în interiorul clădirilor, dar pot fi montate și în exterior (sursa: Wikipedia).

Magazinele online oferă o gamă largă de piese de schimb pentru sistemele de încălzire centrală. De la afișaje la vase de expansiune, într-un magazin online le poți găsi pe toate. Site-urile au funcții de căutare utilă, precum și chat-uri live, pentru a adresa orice întrebări. Magazinul online poate fi un ghișeu unic pentru toate nevoile dvs. de piese schimb centrale termice! Dacă nu vă întrețineți sistemul de încălzire, poate fi un coșmar să încercați să vă dați seama ce este în neregulă cu acesta. Aici intervim noi!

Piese Schimb Centrale Termice INSTAL SIMSERVICE SRL 

Firma noastră este înființată în anul 2004 și vindem exclusiv prin magazinul nostru online de piese schimb centrale termice, așa că puteți fi siguri că știm despre ce vorbim.

Suntem unul dintre cei mai importanți comercianți cu amănuntul de piese pentru centrale termice din România, iar prin experiența acumulată în acești ani suntem capabili să satisfacem nevoile oricărui client. Noi vă putem ajuta să găsiți cele mai bune soluții referitoare la piese de schimb pentru centrale termice. Vă oferim de asemenea și diagrame explodate (scheme) pentru piese schimb centrale termice. Am dori să rămânem în contact cu dvs. despre ofertele și promoțiile noastre, așă că vă rugăm să vă abonați la newsletter-ul nostru. 

Producători Piese Schimb Centrale Termice

Vă oferim produse de la peste 30 de producători, având în gamele noastre atât furnizori internaționali, cât și interni, precum:  ACCORRONI, ARCA, ARISTON, BALTUR, BAXI, BERETTA, BONGIOANNI, BUDERUS, CHAFFOTEAUX, DE DIETRICH, ECOFLAM, ELCO, EUROTERM, FERROLI, FONDITAL, FONTECAL, HERMANN, IMMERGAS, JUNKERS, LAMBORGHINI, LEBLANC, MOTAN, PROTHERM, RADIANT, RIELLO, ROBUR, ROCA, SANT’ ANDREA, SAUNIER DUVAL, SAVIO BIASI, SILE, SIME, SYLBER, THERMITAL, UNICAL, VAILLANT, VIESSMANN. 

Categorii Piese Schimb Centrale Termice

Oferim o gamă largă de piese de schimb pentru centrale termice, din următoarele categorii: Aerisitoare, dezaerisitoare automate, Afișaje, Anozi, Arzătoare, Bobine, Boilere, Butoane, By pass-uri, Cabluri, Capace, Cartușe, Cleme, clips și siguranțe, Corpuri, Diverse, Dopuri, Duze, Electrozi aprindere, Elemenți, Fibre și izolații azbest / ceramice, Filtre, Flacără de veghe, Flanșe, Fluxostate debit apă, flowmetre, Garnituri, Ghidaje, ghidaje tijă, tije, Grupuri, Hidrometre, Întrerupătoare, Ionizare, Kit-uri, Magneți, Manometre, manometre gaz metan, Membrane, Microcontacte, Microîntrerupătoare, Motoare, Obturatoare, Panouri, panouri de comandă, panouri izolante, Piez, Plăci display, Plăci electronice de aprindere / modulare sit, Plăci electronice și de control, Pompe, pompe de circulație, Prelungitoare, Preostate aer, Preostate apă, Racorduri, Rezistențe, Robineți, Schimbătoare de căldură primare (bitermice), Schimbătoare secundare în plăci, Selectoare, Senzori (NTC) temperatură, Servomotoare, Sonde, Supape, Suporți, Termocuple, Termometre, Termostate, Țevi, Transformatoare, Tub venturi, Vane de gaz, Ventilatoare gaze arse, Vase expansiune.

Contact Piese Schimb Centrale Termice

Societatea noastră este localizată în Focșani, Vrancea, dar livrăm în toată România cu partenerul nostru Fan Curier, în termen de 24 de ore. Economisiți-vă timp și stres! Sunați-ne acum! Pentru a ne contacta, puteți utiliza date urmatoare:

Website: https://www.piese-centrale.ro
Email: contact@piese-centrale.ro
Telefon: 0766 928 848
Pagină Facebook: https://www.facebook.com/piesecentraletermice/

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email