Porți din tablă traforată și fier forjat Vrancea

Porți Moderne Focșani realizează o gamă diversificată de porți din tablă traforată

Porți din tablă traforată și fier forjat Vrancea

 

Vă prezentăm cele mai noi tendințe în ceea ce privește amenajarea grădinii. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui design minimalist sau a unui stil mai elaborat, firma noastra, Porti Moderne, are opțiunile perfecte pentru tine.

Porti Moderne, fondată în 2017, se specializează în crearea de porți și garduri moderne, personalizate, realizate din tablă traforată și fier forjat. De asemenea, oferim servicii de creare a balustradelor și a scărilor interioare, precum și a altor elemente decorative pentru casă și grădină.

Folosind tehnologia de debitare CNC, suntem capabili să traforăm tablă cu grosimi cuprinse între 0.5 și 25 mm, pe o suprafață de 2000×6000 mm. De asemenea, folosim și prelucrarea tablei pe un abkant CNC de 220 tone cu o deschidere de 3 metri. Toate produsele noastre sunt apoi vopsite în camp electrostatic.

Pentru a facilita procesul de cumpărare, toate produsele noastre sunt standardizate, iar echipa noastră de vânzări oferă suport pentru proiectele dumneavoastră de amenajare a grădinii. Lucrăm împreună cu partenerii noștri pentru a oferi o gamă variată de produse, care să îmbine estetica și durabilitatea.

Pentru mai multe informații sau pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră personalizat, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon: 0761 579 345 și 0764 870 114 sau prin email la: bosneasf@yahoo.com.

De asemenea, puteți accesa site-ul nostru: portimoderne.ro pentru mai multe detalii despre produsele și serviciile noastre.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email