Descoperiți gama de produse Borotalco, disponibilă acum pe supermarketitalian.ro!

Produse Borotalco Italia

Produse Borotalco Import Direct Italia

Borotalco este un brand italian cu o tradiție îndelungată în crearea de produse de igienă personală de înaltă calitate.

Gama noastră include produsul Deo Vapo original pentru o protecție de lungă durată împotriva transpirației și un miros plăcut. Borotalco original este un produs clasic, versatil și eficient, iubit de generații întregi.

Spray-ul disponibil în variantele invisible și fresh, oferă protecție antiperspirantă fără a lăsa urme albe pe haine. Antiperspirant stick este o alternativă excelentă pentru cei care preferă un deodorant solid. Gama noastră include și geluri de duș, care curăță delicat pielea și lasă un parfum proaspăt.

Pe lângă produsele clasice, încercați produsul antiperspirant și deodorant, care combină eficacitatea și prospătăținea pentru a vă menține încrezători pe parcursul zilei. Produsele spray și deodorant se potrivesc tuturor tipurilor de piele, datorită formulelor delicate și eficiente.

Vizitați https://supermarketitalian.ro/brand/borotalco/ pentru a explora întreaga gamă de produse și pentru a descoperi calitatea inegalabilă a acestui brand iconic! Profitați de ofertele magazinului nostru cu produse din Italia și bucurați-vă de aceste produse minunate pentru un trai sănătos și plăcut.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email