Produse de tip degresant Import direct Italia

Produse de tip degresant Import direct Italia

Vă invităm să beneficiați și dvs. de calitatea produselor de tip degresant, fabricate și importate direct din Italia. Vă punem la dispoziție o gamă variată de produse italiene, la prețuri speciale, cu livrare rapidă din stocurile locale și transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 RON:

Despre supermarketitalian.ro – magazin italian cu produse de curățenie și produse de îngrijire personală, import direct Italia.

Proiectul SuperMarketItalian.ro a luat naștere în anul 2017, când ne-am dorit ca produsele italiene, de calitate, să ajungă în casele cât mai multor iubitori ai stilului de viață italian.

Ne bucurăm să aducem brand-uri italiene, atât de cunoscute peste hotare, cât și în România, direct din țara de origine. Astfel, vă putem garanta faptul că produsele comercializate de noi au o calitate 100% italiană. Eficiența dovedită pentru produse italiene pentru curățenia casei (ex: produse de tip degresant Import direct Italia), precum și dorința de a folosi produse de îngrijire personală de calitate italiană  sunt doar câteva dintre motivele pentru a comanda produse italiene de pe site-ul nostru, respectiv www.supermarketitalian.ro.

SuperMarketItalian este o afacere de familie, în care o echipă tânără, ambițioasă și dedicată îți aduce cele mai bune produse din Italia în România, pentru ca tu să te bucuri de o experiență cât mai plăcută.

Pentru a comanda Produse de tip degresant Import direct Italia, vă invităm să ne accesați direct site-ul web la adresa supermarketitalian.ro sau sa ne contactați telefonic la 0744 430 244.

Produse de tip degresant Import direct Italia
Produse de tip degresant Import direct Italia
Facebook
WhatsApp
Twitter
Email