Proiecțiile săptămânii la Cinema Balada Focșani sunt următoarele:

The Angry Birds Movie (2016)
Sâmbătă, 1 octombrie 2016 și Duminică, 2 octombrie 2016 – orele 15:00
Tarif – 5 lei

the-angry-birds-movie-filmul

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă.

Dark Shadows – Umbre Întunecate (2012)
Sâmbătă, 1 octombrie 2016 și Duminică, 2 octombrie 2016 – orele 17:00
Tarif – 5 lei

dark-shadows-umbre-intunecate

Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu același nume al anilor ’60 creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul ale cărui aventuri sunt descrise în film. Cu un parcurs de 1.225 episoade, serialul Dark Shadows a fost un soap opera atipic, în care existau elemente de horror și în care apăreau o serie întreagă de creaturi întunecate: vampiri, monștri, vrăjitoare, vârcolaci, fantome și zombies.

Bastille Day – Atac de Ziua Națională (2016)
Sâmbătă, 1 octombrie 2016 și Duminică, 2 octombrie 2016, orele 19:00
Tarif – 5 lei

bastille-day-atac-de-ziua-nationala

Michael Mason (Richard Madden, ‘GAME OF THRONES’) e un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar (Idris Elba, ‘LUTHER’, PROMETHEUS), agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.
Acționând împotriva ordinelor primite, Briar îl recrutează pe Michael ca să-și folosească talentul la buzunăreli pentru a da de sursa corupției. Urmează o cursă contracronometru în următoarele 24 de ore, în care cei doi parteneri neașteptați descoperă că amândoi au devenit ținte vii și că, de acum încolo, nu se pot baza decât unul pe celălalt pentru a putea elimina un inamic ascuns și extrem de periculos.

Sursa descrieri filme: cinemagia.ro

Articole relaționate