Psiholog Focșani – Vlad Nicolae: Terapie pentru suflet

Psiholog Focșani - Vlad Nicolae Terapie pentru suflet

Despre mine
Bun venit! Sunt Vlad Nicolae, psiholog clinician și psihoterapeut în terapie cognitiv-comportamentală. Absolvent în 2003 și atestat în 2007 de Colegiul Psihologilor din România, abordarea mea profesională se bazează pe empatie, dedicare și o înțelegere profundă a sufletului uman.

Cum te pot ajuta?
Cu un angajament ferm de a oferi „Terapie pentru suflet”, mă dedic să ajut oamenii să își descopere și să își vindece rănile interioare, să regăsească armonia și echilibrul în viața lor.

  • Psihoterapie de cuplu: Sprijin cuplurile să depășească provocările, să consolideze legătura lor și să regăsească pasiunea și înțelegerea reciprocă.
  • Psihoterapie individuală: O abordare personalizată pentru a ajuta fiecare pacient să depășească anxietatea, depresia sau traumele.
  • Psihoterapie pentru copii și adolescenți: Sprijin adaptat vârstei, asistând tinerii în înțelegerea și gestionarea emoțiilor lor.
  • Psihoterapie online: O soluție modernă și confidențială pentru cei care preferă sesiunile la distanță, fie că sunt în călătorie sau doresc confortul casei lor.
  • Școala pentru părinți: Ghidare, sfaturi și strategii pentru a aborda provocările parentingului.

Contactează-mă:

Telefon: 0773 776 511
Email: contact@psiholog-romania.ro
Adresă: Str. Eternității nr. 10D, Mândrești, Vrancea
Dacă te afli în Focșani sau în împrejurimi și cauți un psiholog dedicat care să te sprijine în călătoria ta emoțională, Vlad Nicolae este aici pentru tine. Obține o programare și începe drumul spre vindecare și armonie.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email