Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează programul de cursuri gratuite pentru comunitatea vrânceană ȘCOALA DE VARĂ la BIBLIOTECĂ! Acest program se va desfășura în perioada 9 iulie – 30 august 2018, la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea, strada Maior Gheorghe Sava, nr. 4 și va fi derulat cu sprijinul colaboratorilor bibliotecii și al voluntarilor vrânceni, fiind dedicat copiilor, adolescenților și adulților care vor să învețe, să-și dezvolte creativitatea, talentele și cunoștințele, învățând pe tot parcursul vieții.
Înscrierile la ȘCOALA DE VARĂ la BIBLIOTECĂ! se vor face în perioada 2-6 iulie 2018, pe baza Permisului de intrare la bibliotecă, în limita locurilor disponibile. Persoanele care doresc să se înscrie o pot face la telefonul 0237/231161 (persoană de contact: bibliotecar Diana Rădună) sau la sediul Bibliotecii din strada Maior Gheorghe Sava, nr. 4, între orele 8.30 – 16.00, de luni până vineri.
Detalii despre cursuri găsiți pe site-ul Bibliotecii Județene Vrancea – http://www.bjvrancea.ro/scoala-de-vara-la-biblioteca/

 

Articole relaționate