Școala de vară la Biblioteca Județeană Vrancea

Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează programul de cursuri gratuite pentru comunitatea vrânceană ȘCOALA DE VARĂ la BIBLIOTECĂ! Acest program se va desfășura în perioada 9 iulie – 30 august 2018, la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea, strada Maior Gheorghe Sava, nr. 4 și va fi derulat cu sprijinul colaboratorilor bibliotecii și al voluntarilor vrânceni, fiind dedicat copiilor, adolescenților și adulților care vor să învețe, să-și dezvolte creativitatea, talentele și cunoștințele, învățând pe tot parcursul vieții.
Înscrierile la ȘCOALA DE VARĂ la BIBLIOTECĂ! se vor face în perioada 2-6 iulie 2018, pe baza Permisului de intrare la bibliotecă, în limita locurilor disponibile. Persoanele care doresc să se înscrie o pot face la telefonul 0237/231161 (persoană de contact: bibliotecar Diana Rădună) sau la sediul Bibliotecii din strada Maior Gheorghe Sava, nr. 4, între orele 8.30 – 16.00, de luni până vineri.
Detalii despre cursuri găsiți pe site-ul Bibliotecii Județene Vrancea – http://www.bjvrancea.ro/scoala-de-vara-la-biblioteca/

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email