Servicii de proiectare și amenajare grădini în Vrancea

Verde Cu Stil este o companie specializată în proiectarea și construirea grădinilor, care a început activitatea în 2012. A început ca un hobby, dar din experiența proiectării grădinilor pentru prieteni, s-a conturat ideea de a transforma acest hobby într-o afacere. Suntem o echipă dedicată și pasionată care oferă servicii de proiectare și construcție „design & build”, lucrând sub un singur contract cu beneficiarul proiectului pentru a oferi un flux de lucru unificat de la conceptul inițial la finalizare.

Transformați-vă grădina în oaza visurilor dvs. cu serviciul nostru de proiectare și amenajare spații verzi. Comandați un proiect profesionist de amenajare a grădinii, care va genera un randament excelent al investiției, va crește valoarea proprietății dumneavoastră și va valorifica la maximum spațiul exterior – indiferent de mărimea sau forma acestuia. Cu garanția noastră de calitate, puteți avea încredere deplină că grădina visurilor dvs. va deveni realitate.

Serviciul de intreținere spații verzi vă permite să vă relaxați în grădina dumneavoastră perfectă, fără a mai fi nevoie să petreceți ore întregi îngrijind-o. Angajând servicii specializate de întreținere, grădina dumneavoastră va fi menținută verde și frumoasă în orice sezon, fără a mai fi nevoie să vă faceți griji sau să sacrificați timp prețios.

Cu serviciul nostru de sisteme de irigare și drenaj, plantele dumneavoastră vor avea întotdeauna apa de care au nevoie, indiferent de sezon. Nu mai pierdeți timp și energie cu udarea manuală și lăsați-ne să vă oferim soluțiile cele mai eficiente și adaptate nevoilor grădinii dumneavoastră. Nu numai că veți economisi timp și efort, dar veți accelera procesul de stabilire a unui nou plan de plantare.

Prin intermediul serviciului de sisteme de iluminare, se poate crea o atmosferă aparte și se poate prelungi utilizarea spațiului exterior după apusul soarelui, constituind o notă de efect final pentru orice grădină.

 

Dacă vrei să lucrezi cu noi poți utiliza următoarele date de contact:
Telefon: 0766289715 și 0766708847
Adresa: Strada Dorobanti nr.2, Focsani, Romania
Email: office@verdecustil.ro
Website: www.verdecustil.ro

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email