Serviciile complete de proiectare și întreținere spații verzi oferite de Era Everdene

Serviciile complete de proiectare și întreținere spații verzi oferite de Era Everdene

Ai nevoie de o grădină de vis? Atunci apelează la serviciile complete de proiectare și întreținere spații verzi oferite de Era Everdene SRL!

Echipa noastră este specializată în peisagistică și vă poate ajuta să transformați grădina dorită în realitate. Noi oferim proiectarea spațiilor verzi, amenajarea grădinilor și livrarea materialelor necesare, inclusiv rulouri de gazon, arbori și arbuști ornamentali, arbuști pentru gard viu, răsaduri de flori anuale și perene, scoarță ornamentală, piatră naturală pentru decorațiuni și pitici de grădină.

Gama noastră de servicii de întreținere a grădinii cuprinde diverse oferte pentru întreținerea gazonului, toaletarea arborilor și arbuștilor, tratamente și fertilizare plantelor.

Experiența noastră acumulată în ani de muncă în domeniu, cunoștințele dobândite și specializările în horticultură și arhitectura peisageră se regăsesc în lucrările noastre de amenajare peisageră.

Dorim să împărtășim cu tine viziunea ta și de aceea planificăm toate detaliile în avans și „vedem” pe plansa de proiectare fiecare grădină. Cu ajutorul aplicațiilor software cu care lucrăm, putem face o plimbare virtuală prin grădina ta și putem analiza împreună toate variantele, atât din punct de vedere funcțional, dar și estetic și să facem alegerile potrivite.

O grădină amenajată cu diverse plante, arbuști, pereni și flori necesită mai puțină muncă decât ne putem imagina. Cu toate acestea, atunci când doriți să plantați suprafețele exterioare, nu trebuie să lăsați nimic la voia întâmplării și să apelați la o firmă specializată.

Serviciile noastre includ:

Nu mai aștepta, contactează-ne astăzi și lasă-ne să îți transformăm grădina într-un loc de vis!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Telefon: 0745 583 933
Email: denverde2007@yahoo.com
Website: www.peisagistica-everdene.ro

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email