fbpx

Suc natural de mere Focșani

Suc natural de mere 100%

Comercializăm suc natural de mere realizat din fructele marca „Livada Dima„! Sucul este 100% natural, presat la rece, pasteurizat, fără adaos de apă, zahăr, arome sau conservanți. Sucul natural de mere este ambalat în cutii tip bag in box de 3L.

Despre Livada Dima și suc natural de mere

Avem peste 20 ani de experienţă în pomicultură și producem cu succes an de an următoarele soiuri de mere: Starkrimson, Ionatan, Golden şi Mutsu. Începând din toamna anului 2017, am venit în întâmpinarea solicitărilor dvs. și vă oferim atât mere în starea lor naturală, cât și suc de mere.

De ce sa consumi suc de mere

  • Reduce riscul bolilor de inimă. Sucul de mere împiedică acumularea de colesterol la nivelul vaselor de sânge și arterelor.
  • Curăță organismul și îmbunătățește digestia. Sucul de mere ajută la curățarea ficatului și rinichilor de toxine dăunătoare.
  • Ajută la pierderea în greutate. Colesterolul și caloriile în exces sunt două cauze majore ale creșterii în greutate. Sucul de mere este slab caloric, nu are grăsimi și te protejează de colesterol.
  • Excelentă sursă de energie. Sucul de mere este bogat în diferite vitamine: A, C, E, K, B1, B2, B6 și B9, de aceea este o sursă excelentă de energie.
  • Risc mai mic de demență. Unele studii au arătat că sucul de mere reduce riscul de demență la persoanele în vârstă. Acesta încetinește îmbătrânirea creierului și te ajută să ai o minte ascuțită chiar și la bătrânețe.
  • Îmbunătățirea vederii și a sănătății ochilor.Sucul de mere conține vitamina A, care este foarte benefică pentru sănătatea ochilor. Vitamina A protejează ochii de bolile specifice și păstrează vederea clară.

Te-am convins de beneficiile sucului natural de mere? Contactează-ne:

Articole relaționate

Oferta vanzare rachita din productie proprie

Societate comerciala din comuna Suraia, judetul Vrancea, vinde rachita din productie proprie. Telefon: 0726168107 Email: cosurirachita@gmail.com Site: https://cosuriderachita.validsoftware.ro Sună acum!

Tineri absolvenți la Jandarmeria Vrancea

Șase tineri absolvenți ai ,,Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi” din Fălticeni au intrat în rândul oamenilor de arme fiind repartizaţi la Inspectoratul