Suc natural de mere 100%

“Livada Dima” din Focșani comercializează suc natural de mere realizat din fructele din producția proprie. Sucul este 100% natural, presat la rece, pasteurizat, fără adaos de apă, zahăr, arome sau conservanți. Sucul natural de mere este ambalat în cutii tip bag in box de 3L.

Suc natural de mere 100% Livada Dima Focșani
Suc natural de mere 100% Livada Dima Focșani

Despre Livada Dima și suc natural de mere

Având peste 20 ani de experienţă în pomicultură, “Livada Dima” produce cu succes an de an următoarele soiuri de mere: Starkrimson, Ionatan, Golden şi Mutsu. Începând din toamna anului 2017, “Livada Dima” vă oferă atât mere în starea lor naturală, cât și suc de mere.

De ce sa consumi suc de mere

  • Reduce riscul bolilor de inimă. Sucul de mere împiedică acumularea de colesterol la nivelul vaselor de sânge și arterelor.
  • Curăță organismul și îmbunătățește digestia. Sucul de mere ajută la curățarea ficatului și rinichilor de toxine dăunătoare.
  • Ajută la pierderea în greutate. Colesterolul și caloriile în exces sunt două cauze majore ale creșterii în greutate. Sucul de mere este slab caloric, nu are grăsimi și te protejează de colesterol.
  • Excelentă sursă de energie. Sucul de mere este bogat în diferite vitamine: A, C, E, K, B1, B2, B6 și B9, de aceea este o sursă excelentă de energie.
  • Risc mai mic de demență. Unele studii au arătat că sucul de mere reduce riscul de demență la persoanele în vârstă. Acesta încetinește îmbătrânirea creierului și te ajută să ai o minte ascuțită chiar și la bătrânețe.
  • Îmbunătățirea vederii și a sănătății ochilor.Sucul de mere conține vitamina A, care este foarte benefică pentru sănătatea ochilor. Vitamina A protejează ochii de bolile specifice și păstrează vederea clară.

Te-ai convins de beneficiile sucului natural de mere? Contactează “Livada Dima”:

 

Articole relaționate