A fost o dată, ca niciodată… așa încep toate poveștile în care personajele principale, întotdeauna înzestrate cu talent, creativitate și dorință de schimbare în bine, reușesc să străbată un drum plin de obstacole ajungând să-și atingă visele. Nu sunt niciodată singuri în transformarea lor. Există mereu zâne bune, magie, iubire, dăruire, efort, lupta cu sinele sau cu personajele negative. Și întotdeauna Universul îi ajută prin oamenii scoși în cale sau natura ce le e prielnică, prin  împrejurările ce-i fac să vadă oportunități ori să descopere valoarea credinței în ceea ce devine sens și dorință împlinită pentru ei. Iar sfârșitul poveștilor începe cu un bal care sărbătorește visurile devenite realitate.

Noi vrem să scriem povești împreună cu voi. Împreună cu oamenii cărora le pasă. Cu cei care cred în schimbare și acționează pentru ca faptele bune să se întâmple.

10366295_1147514161955557_3024991642990289292_nÎn povestea pe care o scriu tinerii talentați de la Liceul de Artă ”Gheorghe Tattarescu” din Focșani se întâmplă deja lucruri minunate. Am găsit acolo visuri speciale, copii minunați, multă muncă și timp adăugat vieții prin orele multe de exersat, prin lacrimile de bucurie atunci când reușesc să-și depășească limitele sau prin cele de tristețe când, deși au talent, muncesc și creează, instrumentele avute nu-i prea ajută.

Așa ne-am hotărât să încheiem povestea lor cu un BAL, prin care să sărbătorim împreună visurile ce pot deveni realitate. Spunem să o încheiem, pentru că noi toți, împreună, le putem oferi acestor tineri șansa să-și atingă visele și să-și scrie propria poveste despre succes.

Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet” este o inițiativă care vine în sprijinul lor și la care putem strânge fondurile necesare achiziționării unui set de instrumente muzicale noi și performante. Clarinetul, oboiul, flautul, chitara și pianina vor aduce în viața tinerilor artiști magia sunetelor impecabile.

S.Banicaprovincialii hypnotique

A.TemisanPe 26 martie 2016, la Restaurantul Davidˈs din Focșani, începând cu ora 18.30, SUNETELE vor atinge SUFLETELE, iar MUZICA va fi regina acestui bal de caritate. Invitații speciali: ȘTEFAN BĂNICĂ, trupa PROVINCIALII și trupa HYPNOTIQUE dar și amfitrionul și maestrul de ceremonii al evenimentului – AURELIAN TEMIȘAN, vor crea magia unei seri și a unei povești în care personajele principale vor fi OAMENII – cei care dăruiesc și cei care primesc. Cei care își dau mâna pentru a fi sprijin reciproc într-o lume în care pasiunea și talentul, educația și cultura, frumosul și dăruirea, încă își mai caută povestea nescrisă.

Clubul Rotary VARANA Focșani le mulțumește tuturor celor ce vor fi prezenți sau vor dori să contribuie la strângerea fondurilor necesare construirii unui vis ce atinge suflete și vibrează prin sunetele instrumentelor de calitate. Pentru copiii talentați ai Vrancei. Copiii noștri. Celor cărora le vom spune despre noi, peste ani:  ”A fost odată, ca niciodată…”

Pentru detalii despre eveniment puteți contacta reprezentanții Clubului prin e-mail la adresa secretar@rotary-varana.ro sau la telefon: 0337.100.242 sau 0731.130.524.

”Sperăm că această inițiativă a Clubului Varana Focșani va fi doar una din multe altele pentru dezvoltarea vieții culturale din județului nostru, una cu o îndelungată tradiție și cu multe povești frumoase. Și mai sperăm că și alți copii vor fi interesați de acum încolo de muzică și de educație în această minunată artă, având la dispoziție aceste instrumente noi.” – Manuela Elena Hornea, președinte al Clubului Rotary Varana Focșani

Articole relaționate