Tâmplărie în Stil Industrial cu Workshop89: Îmbinarea Calității Artizanale cu Oțelul, Lemnul Masiv și Rășina Epoxidică

Tâmplărie în Stil Industrial cu Workshop89: Îmbinarea Calității Artizanale cu Oțelul, Lemnul Masiv și Rășina Epoxidică

Workshop89 este o afacere ce aduce în România nuanțe ale design-ului industrial, ce combină măiestria lucrului cu oțelul, lemnul masiv și rășina epoxidică pentru a crea produse de o calitate superioară.

Această călătorie începe ca un hobby, dând frâu liber pasiunii pentru crearea de lucrări unicat, care, în timp, evoluează într-o afacere de familie. În cadrul Workshop89, fiecare membru contribuie cu profesionalism și dedicare, formând o echipă de specialiști angajați în realizarea de produse care să atingă standarde înalte de calitate și perfecțiune.

Viziunea noastră este reflectată în fiecare piesă de mobilier creată. Într-o lume în continuă schimbare, menținem autenticitatea stilului industrial, producând piese care se încadrează perfect într-un stil de viață și de lucru modern.

Misiunea noastră este de a continua inovarea, creând mobilier durabil, proiectat pentru a rezista o viață întreagă. Încorporăm materiale de cea mai bună calitate, aplicând tehnici industriale pentru a crea produse ce emană putere și autoritate.

Suntem mândri să folosim lemn reciclat, transfigurând copacii care altfel ar fi fost transformați în lemn de foc. Acest aspect fundamental al filosofiei noastre contribuie la protejarea mediului înconjurător și la crearea unui viitor mai sustenabil.

Pentru a explora mai multe despre Workshop89 sau pentru a vedea transformarea materialelor brute în opere de artă, vă invităm să vizitați site-ul nostru. Aici puteți parcurge portofoliul nostru, să citiți blogul pentru a descoperi poveștile din spatele produselor sau să examinați gama noastră de produse.

Suntem disponibili la numărul +40 768 682 797 sau la adresa de e-mail office@workshop89.com pentru orice întrebări sau comenzi. De asemenea, vă așteptăm la adresa Str. Cuza Vodă nr. 152, Vânători – Vrancea.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente produse și noutăți, ne puteți urmări pe Facebook și Instagram.

Workshop89 – locul unde stilul industrial se întâlnește cu calitatea artizanală și inovația pentru a crea produse unicat, durabile și de impact. Vă așteptăm să descoperiți magia tâmplăriei în stil industrial.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email