Tesori d’Oriente Magazin Italian

Parfum Tesori d'Oriente Italia
Parfum Tesori d'Oriente Italia
Parfum Tesori d’Oriente Italia

Brandul Tesori d’Oriente

Tesori d’Oriente este un brand care creează produse pentru a oferi o experiență senzorială perfectă pentru bunăstarea corpului și a minții. Compania se bazează pe ideea că fiecare femeie ar trebui să fie capabilă să creeze o experiență senzorială perfectă acasă.

Secretul frumuseții seducătoare a produselor cosmetice Tesori d’Oriente constă în ingredientele lor unice, pentru o colecție de parfumuri senzuale încântătoare și cu farmec oriental.

Brandul Tesori d’Oriente cuprinde o ofertă completă de produse care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri vă eliberează de stresul cotidian şi vă conferă senzaţia de bine, dată de echilibrul dintre fizic şi mental. Printre acestea se numără apa parfumată, balsamul de rufe, crema de corp, difuzoare de parfum aromatice, gel de duș cremă, săpun cremă, săpun solid, spray aromatic, ulei de duș precum și parfumuri.

Parfumuri Tesori d’Oriente

Este întotdeauna plăcut să ai un parfum care să reziste toată ziua. Este posibil să fi auzit de termenul „note de bază”, „note de mijloc” și „note de vârf” atunci când vine vorba de parfumuri. Alege varianta de parfum Tesori d’Oriente care te reprezintă, din multitudinea de combinații existente! Bucură-te de un parfumrile Tesori d’Oriente care rezistă pentru toată ziua și care te vor impresiona de la notele de bază și până la cele de vârf!

Ce sunt notele de varf, de mijloc si de baza ale unui parfum?

Parfumurile își schimbă mirosul! În timp ce un parfum poate avea un anumit miros la început, pe măsură ce trece timpul, acesta se poate schimba în altul, în funcție de compoziția sa. Unele parfumuri se pot schimba către un miros mai dulce, în timp ce altele pot deveni mai mosc sau mai florale. Motivele pentru care un parfum miroase diferit în momente diferite pot fi legate de ingredientele folosite, de căldură sau de frig, de faptul că sticla este lăsată deschisă sau închisă, de suprafața de piele pe care se aplică parfumul, dar și de alte condiții.

Notele de vârf oferă prima aromă pe care o simțiți din momentul în care aplicați parfumul pe piele. Acestea sunt cele mai ușoare și mai volatile și se evaporă rapid. Notele de vârf oferă prima impresie și pot fi un parfum mai ușor, mai delicat. fiind cea mai importantă parte a unui parfum. Notele de vârf pot dura până la 30 de minute.

Notele de mijloc, denumite uneori „note de inimă”, formează cea mai mare parte a amestecului de parfumuri. Ele pot fi evidente din prima clipă, dar de obicei este nevoie de 10-30 de minute pentru ca acestea să își facă simțită prezența pe deplin pe piele. Notele de mijloc sunt cele care rămân după ce nota de vârf s-a evaporat și nota de bază încă nu și-a făcut efectul. Ele sunt cele mai importante note dintr-un parfum, deoarece sunt cele care permit clasificarea parfumurilor într-o anumită „familie” de arome, cum ar fi cele florale, orientale sau alte tipuri.

Notele de bază ale unui parfum sunt cele mai importante. Acestea sunt cele mai grele și mai scumpe ingrediente din formula parfumului. Ele reprezintă fundația parfumului, astfel incat parfumul să reziste mai mult timp. Fără notele de bază, notele mai ușoare s-ar evapora prea repede și parfumul ar dispărea. Notele de bază ale parfumului persistă cel mai mult timp și joacă un rol important în fixarea aromei, adică încetinesc procesul de evaporare a notelor mai ușoare. Cele mai frecvente note de bază includ mușchi de stejar, patchouli, esențe lemnoase, mosc și vanilie, aceste note sunt cele fiind proeminente într-un parfum.

Despre supermarketitalian.ro – magazin online cu specific italian

Italian SupermarketItalian.ro este un magazin online cu sediul în orașul Focșani, care a luat naștere în 2017 și comercializează importate direct din Italia.

Suntem încântați să vă putem oferi o selecție largă de produse importate direct din Italia, inclusiv brandul Tesori d’Oriente . Mărcile italiene pe care le oferim sunt bine cunoscute pentru calitatea lor. Adăugăm periodic produse noi în magazinul nostru online, așa că vă invităm să reveniți cât mai des!

Suntem o afacere de familie, în care o echipă tânără, ambițioasă și dedicată vă aduce cele mai bune produse din Italia în România, astfel încât să vă bucurați de cea mai plăcută experiență.

Suntem mereu în căutarea celor mai bune produse pe care să le oferim clienților noștri! Încercăm mereu să avem cele mai bune prețuri, produse de cea mai bună calitate și livrare rapidă pentru dumneavoastră! Încercăm întotdeauna să vă oferim cel mai bun serviciu pentru clienți posibil! Reprezentanții noștri pentru relația cu clienții sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta cu orice întrebări pe care le aveți!

Există atât de multe motive pentru a comanda produse italiene online! Puteți comanda de acasă sau de la serviciu, iar produsele vă pot fi livrate direct la ușă. De asemenea, puteți economisi timp și bani cumpărând din magazinul nostru online!

Avem și o secțiune dedicată în mod special distribuitorilor, unde puteți găsi produse italiene la prețuri en-gros. Dacă sunteți în căutarea unui anumit produs, puteți căuta direct în site, sau ne puteți contacta prin email sau telefonic.

Contact:

  • www.supermarketitalian.ro
  • contact@supermarketitalian.ro
  • 0742 040 402
Facebook
WhatsApp
Twitter
Email