Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din oraşul Flămânzi (Botoşani), a sunat disperat la 112 şi a anunţat că are nevoie de ajutor pentru că inima i se opreşte dacă nu aleargă continuu.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, în oraşul Flămânzi, acolo unde bărbatul locuieşte.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a sunat disperat la numărul de urgenţă 112 şi i-a uimit pe medici cu problema sa.

Pacientul a explicat că a descoperit că dacă stă într-un loc, liniştit, inima i se opreşte, motiv pentru care îi este teamă pentru viaţa lui.

Un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat la casa bărbatului din Flămânzi, iar echipajul l-a surprins în timp ce alerga în jurul casei.

Transportat la spital, bărbatul a fost supus mai multor investigaţii medicale amănunţite.

După consultaţie, medicii au descoperit că bărbatul nu avea nicio problemă cardiacă, iar pentru că emana halenă alcoolică, a fost transferat la Secţia de Psihiatrie.

Sursa: Observator

Articole relaționate

August artistic Focșani 2021

🌞 E vară… e vremea vacanței, a luminii, a bucuriei, a zâmbetelor și a jocului‼️ ✅Primăria Municipiului Focșani organizează în zilele libere

Cod Roșu Hidrologic Vrancea

Cod Roșu Hidrologic Vrancea „În intervalul 19 iunie a.c., ora 20:00 – 20 iunie ora 09:00, se anunţă creşteri importante de debite