Mă numesc Marian Dani Anghelachi. Am 21 de ani și sunt student la Universitatea Tehnică de Construcții Bucuresti. Am zile în care zâmbesc din plin și zile în care îmi amintesc că am nevoie de o nouă șansă să îmi continui viața de acolo de unde parcă totul s-a oprit în loc, acum trei ani de zile, după acel accident care s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. De atunci totul s-a schimbat, eu m-am schimbat, unii oameni din jurul meu s-au schimbat. Puțini oameni mi-au mai rămas alături.

Șansa mea la viață costă 100.000. euro. Știu, o șansă la o viață normală nu ar trebui să coste bani. Ca să îmi continui viața de unde am lăsat-o, am nevoie de un transplant de celule stem, într-o clinică din Thailanda. Această intervenție chirurgicală costă 100.000 euro și este șansa mea la o viață cât mai normală. Mă va ajuta să fiu puțin mai independent și să mă recuperez aproape în totalitate. În cele mai bune cazuri, în care intervenția chirurgicală este o reușită, pacientul își revine în totalitate, dar numai cu multă muncă și cu multe ședințe de recuperare.
Unii oameni mi-au spus să mă opresc din lupta mea, dar eu nu am încetat vreodată să sper în vindecare, am continuat oricât de greu mi-a fost. Viața este mult prea frumoasă, ca să mă opresc chiar acum. Viața mea este de-abia la început! Pe cerul meu acum este puțin cam înnorat, dar eu știu că din spatele norilor răsare mereu și apune soarele. Acei nori de pe cerul meu reprezintă greutățile prin care trec eu acum, iar raza mea de soare ești tu, care mă poți ajuta donând 2 euro la acest număr de Sms.
Orice s-ar întâmpla o scot eu la capăt, într-un fel sau altul…
IMI DORESC SA MERG DIN NOU!

Pentru donatii:

Nume beneficiar: Anghelachi Marian
Cont IBAN LEI: RO76BTRLRONCRT0240005001
Cont IBAN EURO: RO26BTRLEURCRT0240005001
Cont IBAN LIRE STERLINE: RO81BTRLGBPCRT0240005001

SAU PRIN SMS

Numar de SMS: 8824 cu textul “Dani”- 2€/SMS, valabil 15 IUNIE – 14 IULIE

Articole relaționate

August artistic Focșani 2021

🌞 E vară… e vremea vacanței, a luminii, a bucuriei, a zâmbetelor și a jocului‼️ ✅Primăria Municipiului Focșani organizează în zilele libere

Cod Roșu Hidrologic Vrancea

Cod Roșu Hidrologic Vrancea „În intervalul 19 iunie a.c., ora 20:00 – 20 iunie ora 09:00, se anunţă creşteri importante de debite