Direcția de Dezvoltare Servicii Publice, care administrează Grădina Publică din Focșani, a scos la licitație contractul privind reabilitarea aleilor din acest parc, pentru suma de 2,169 milioane de lei.

Potrivit caietului de sarcini al acestei lucrări de reabilitare din Grădina Publică Focșani, investiţia ar trebui să fie realizată în cinci luni de la semnarea contractului de execuţie. Suprafaţa de alei aferentă Grădinii Publice din Focșani, pentru care se vor aplica măsurile de modernizare este de 3.980 mp. Proiectul prevede execuția mai multor lucrări, iar aleile din Grădina Publică Focșani vor fi îmbrăcate cu marmură Vratsa de culoarea crem deschis, în grosime de 3 cm și vor avea o suprafaţă antiderapantă.

Sperăm că lucrările de reabilitare din Gradina Publică Focșani vor fi terminate la timp și că focșănenii (și nu numai)  se vor bucura de un parc central cât mai modern.

reabilitare gradina publica focsani vrancea septembrie 2019

Articole relaționate

Monumentul Independenței din Focșani Coperta

Monumentul Independenței din Focșani

Monumentul Independenţei din Focșani este situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr.15. Monumentul independenței fost ridicat la iniţiativa generalilor Gheorghe Macarovici şi Ion