În cadrul unui proiect destinat cercetării și conservării nurcii europene, implementat sub egida National Geographic, colegul nostru Bouros George a reușit să surprindă secvențe spectaculoase cu fauna sălbatică dintr-o rezervație naturală vrânceană. Și cum ne dorim tare mult ca și voi să vă bucurați de frumusețea naturii sălbatice, vă invităm să priviți imaginile surprinse cu mare trudă. Iar dacă v-au plăcut, vă reamintim că ne și puteți ajuta să continuăm să salvăm împreună cu voi animalele care au nevoie de ajutorul nostru: https://doneaza.pago.ro/salvam-animalele-salbatice/
Formularul poate fi descărcat, gata completat cu datele asociației de aici: https://www.acdb.ro/download/formular-230-ACDB.pdf
Trimite formularul prin poștă cu confirmare de primire la Administrația Financiară de care aparții sau îl depui direct la registratura administrației financiare, fie îl poți trimite la sediul nostru situat în Focșani, Strada Ion Creanga nr 12, județ Vrancea și îl vom depune noi.
Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB) a fost înființată oficial la data de 2 iulie 2003, însă activitățile întreprinse în domeniul conservării biodiversității de către membrii fondatori au debutat încă din anul 1999.
În cei 13 ani de activitate, ACDB a derulat 9 proiecte dedicate managementului ariilor protejate, 7 proiecte dedicate conservării speciilor de carnivore mari și 2 inițiative dedicate dezvoltării comunităților din ariile protejate.
În 2004, ACDB a înființat Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice cu scopul de a salva și reabilita exemplare de faună sălbatică.
Din 2010, ACDB este custode al ariei naturale protejate Lunca Siretului Inferior. Iar din 2016, organizația a luat în custodie și ariile protejate Soveja și Râul Putna.
Sursa text și video: Facebook/ACDB