Ziua Jandarmerie Române – 169 ani de existenţă în slujba cetăţenilor

Astăzi 3 aprilie 2019, se împlinesc 169 ani de existenţă instituţională, ani în care am fost preocupaţi de un singur lucru şi acela de a avea grijă de cei pe care am jurat să-i apărăm, chiar şi cu preţul vieţii.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea a sărbătorit Ziua Jandarmeriei Române, printr-o activitate festivă, în prezența domnului prefect Florin Ionel- Sorin Hornea, vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea domnul Ionel Cel-Mare, viceprimarului municipiului Focşani domnul Marius-Eusebiu Iorga, președintelui Autorității Teritoriale de Ordine Publică domnul Vasile Melinte, dar şi a reprezentanţilor structurilor colaboratoare din judeţ.

În cadrul acestei activități au fost avansate în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, un număr de trei ofiţeri şi un subofiţer. Totodată, au fost acordate diplome pentru realizări pe plan profesional, pentru modul exemplar de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, cât şi pentru competițiile sportive desfășurate sub egida Cupei Jandarmeriei Vrâncene.

Domnul colonel Babiș Adrian, comandantul unității, a înmânat diplome aniversare șefilor instituțiilor colaboratoare și i-a felicitat pe jandarmii care s-au evidenţiat prin rezultatele obţinute şi modul de implicare în viaţa comunităţii, deschizând calea pentru mulţumirile şi aplauzele celorlalţi colegi.

La mulţi ani, Jandarmeria Română!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email